Ærø Folkedanserforening er en folkedanserforening for hele Ærø.

Bestyrelsen består af formand Jørgen Rosendahl, kasserer Else Clausen, sekretær Anette Agger samt Hans Thorvald Groth og Anna Terkelsen. Sekretær er suppleant Bente Møller Andersen.

Folkedansen ledes af Anette Agger. Vi danser tirsdag aften fra 19.30 - 22.00. Der er en pause i løbet af aftenen, hvor mange medbringer kaffe/te/kage/sodavand/frugt etc. til eget forbrug. Der kan købes sodavand og juice.

Alle er hjerteligt velkomne til at deltage i folkedansen. Prøv det! yes

Det er en fordel for knæene at danse i sko med forholdsvis glatte såler - men strømpesokker kan også gøre det! wink

Vi danser i helt almindeligt tøj og man kan sagtens komme alene. Lederen danser med efter behov, så alle har mulighed for at komme på gulvet.

Vi danser til levende musik, nemlig Helene Jedzini på violin og Bente Møller Andersen på harmonika.

Det koster kun 400 kr. pr. person at deltage i en hel sæson fra efterår til forår. Man kan også deltage enkeltaftner for 25 kr., så det er billigt at prøve.

Turister/feriegæster er naturligvis også velkomne til at deltage en enkelt aften.

Sæsonstart annonceres i Ærø Ugeavis.

Der arrangeres familiedansearrangement et par gange i sæsonen.

Vi danser på Ærøskøbing Friskole, Vestergade 52A, 5970 Ærøskøbing.